Menține-ți frumusețea și bronzul

Solar

Tarif aparat – 2 lei / minut

ABONAMENTE SOLAR

[elfsight_whatsapp_chat id="1"]

Silver

100 lei 60 min.
 • Valabilitate 1 lună

Gold

160 lei 100 min.
 • Valabilitate 1 lună

Platinum

300 lei 200 min.
 • Nu expiră
 • Oferim posibilitatea pentru două persoane
Recomandat
Fitness Sport Sala Training Personal Training Clase de fitness Antrenamente Slabit Bodybuilding - Bucuresti - AGAIN Fitness
Fitness Sport Sala Training Personal Training Clase de fitness Antrenamente Slabit Bodybuilding - Bucuresti - AGAIN Fitness

De ce solarul vertical

LUXURA V5?

Bronzatul artificial este foarte potrivit pentru cei care au suferit proceduri cosmetice sau operații chirurgicale invazive, care au lăsat cicatrici. Prin întunecarea culorii pielii cicatricile sunt mai puțin vizibile. Același lucru este valabil și pentru mămicile ce tocmai au născut și încă mai au vergeturi și alte urme pe piele. În plus, bronzatul mai are un rol destul de important – usucă uleiul din corp. Astfel tenul nostru nu mai este predispus la acnee – ce fericire, nu-I așa? În plus, chiar și cicatricile cauzate de acnee sunt mai puțin vizibile datorită bronzatului. Cu ajutorul unui regim la solar vertical, puteți obține toate astea.

Un alt beneficiu, la fel de important că și celelalte, este faptul că razele ultraviolet inhibă dezvoltarea anormală a glandei tiroide. Ce înseamnă asta pentru noi?

Înseamnă că nu mai suntem atât de predispuși să devenim obezi. Glanda tiroidă este responsabilă cu majoritatea cazurilor de obezitate morbidă, iar expunerea la soare sau la raze UV poate scade această posibilitatea. Nu v-ați întrebat niciodată de ce locuitorii țărilor sudice au o siluetă aproape perfectă deși mănâncă la fel de mult că noi?

Iată deci lista cu cele mai mari beneficii ale solarului vertical. Tu ți-ai făcut programarea?

Despre solar

FAQ

Ten tip I (aprox. 2% din populația Europei Centrale): ten foarte deschis, par roșiatic, ochi albaștri, tendința foarte puternică de a manifestă arsuri solare. Timp recomandat de expunere la solar: 5 minute – maxim 10 minute.

Ten tip ÎI (aprox. 12% din populația Europei Centrale): ten deschis, par blond spre castaniu mediu, ochi albaștri spre gri sau verzi, tendința puternică de a manifestă arsuri solare. Timp recomandat de expunere la solar: 7minute – maxim 12 minute.

Ten tip III (aprox. 78% din populația Europei Centrale): ten normal, par blond închis spre castaniu, ochi gri spre căprui, tendința moderată de a manifestă arsuri solare. Timp recomandat de expunere la solar: 7 minute – maxim 15 minute.

Ten tip IV (aprox. 8% din populația Europei Centrale): ten castaniu deschis spre măsliniu, ochi și par de culoare închisă, ușoară tendința de a manifestă arsuri . Timp recomandat de expunere la solar: maxim 24 minute.

 • Persoanele cu piele depigmentata de tip I
 • Persoanele cu multe alunite, pistrui, negi
 • Persoanele cu probleme dermatologice, lupus, afectiuni ale sanilor, diabet, afectiuni cardiace
 • Persoanele aflate sub influenta tratamentelor medicamentoase (antibiotice, diuretice, antihistaminice, tranchilizante )
 • Femeile gravide
 • Persoanele sub 18 ani.

Este interzisă expunerea la razele ultraviolete în aceeași zi cu expunerea la soare pentru că se pot produce arsuri ale pielii!

 • Expunerea la razele UV reduce presiunea sangvină și diminuează riscul de producere a infarctului miocardic
 • În cazul afecțiunilor renale grave (pacienții supuși la dializă) razele UV remediază carență de vitamina D
 • Expunerea în cadrul solarului reduce sensibilitatea la infecții în timpul ședințelor de antrenament ale sportivilor de performanță.
 • Rezele UV artificiale contribuie la diminuarea riscului de osteoporoză prin reglarea aportului de calciu în organism și consolidarea structurii oaselor
 • Solarul ajută la remedierea problemelor pielii (acnee, neurodermită, psoriazis)
 • Vitamina B6 formată sub acțiunea luminii UV este absorbită direct la nivelul inimii al pielii și oaselor. Ea acționează precum un veritabil “hormon solar” fiind un factor esențial de apărare împotriva bolilor canceroase, a tulburărilor cardiace și de circulație sangvină
 • Lumina UV atenuează tulburările legate de menopauza și de irigare sangvină
 • Rezele UV activează eliberarea de neurohormoni și declanșează (după 6 ședințe de expunere realizate în 3 săptămâni) modificări psihologice pozitive, traduse pintr-o reală stare de bine.

În funcție de rezultatele pe care doriți să le obțineți și de pigmentul pe care îl aveți, este indicat că primele 4 -5 ședințe să le faceți la un interval de 1 – 2 zile. Pentru întreținerea bronzului este recomandată o ședința pe săptămâna.

Dacă ați folosit un accelerator de bronzare, este indicat să faceți dus după 4 ore deoarece crema are un efect prelungit. Dacă nu ați folosit accelerator, puteți să faceți dus după 2 ore de la bronzare.

În jur de două până la patru săptămâni de la expunere. Datorită regenerării naturale a pielii, celulele stratului superior se exfoliază. După aprox. 28 de zile, pielea va fi automat regenerată. Printr-o îngrijire corespunzătoare, cu produse cosmetice speciale după bronzare , bronzul poate fi prelungit.

Programare

solar

Again Fitness © 2021 Toate drepturile rezervate.

Designed by LalaGraphics

Devino membru Again Fitness

20% discount

pentru primul an *

* Oferta este valabilă DOAR pentru clienții noi!

Call Now Button
×